قسمت سیزدهم تندخوانی کنکور : منحنی فراموشی ابینگ هاوس
Play Video about تدریس منحنی فراموشی ابینگهاس توسط محمد قاسمی
خبری بدی برای شما دارم : حافظه ما از آن چیزی که به نظر میرسد ضعیفتر است
اما یک خبر خوب هم دارم : ما میتوانیم با استفاده از ابزرای به نام مرور و شناخت کارکرد دقیق مغز در بخش حافظه به سادگی بر این ضعف شدید غلبه کنیم
باور کنید یکی از دلایل اصلی کتاب نخواندن و سخت درس خواندن این است که از مطالعاتی که داشتید بخاطر مرور نکردنها نتیجه نگرفتید و به از این نتیجه نگرفتنها به این باور ناخودآگاه رسیدید که مطالعه فایدهای ندارد ، اما در حقیقت این باور ناخودآگاه کاملاً غلط بوده و زیر سر خودمان که مرور نکردهایم است .
در این قسمت من شما مطلبی را میگویم که بیش از 100 ساله پیش دانشمند و متخصص آموزش آلمانی (( هرمان ابینگهاوس )) به آن رسیده و بارها و بارها نیز بعد از او مورد آزمایشات مکرر قرار گرفته و تایید شده است .
در ویدیو خواهید دید که مغز ما چقدر زیرکانه مطالب را به سرعت فراموش میکند و وانمود میکند که فراموش نکرده است .
یاد میگیرید که حافظه خوب تنها یک فن ژنتیکی و صرفاً وابسته فیزیولوژی شما نیست ، بلکه مهارتی اکتسابی است که به واسطه تمرینهای مکرر و درک خاصیت فراموشی مغز میتواند تقویت شده و سر جلسه کنکور به داد شما برسد .
با من در این ویدیو همراه باشید تا اعجاب انگیز ترین بخش حافظه را به شما نشان دهم و در پایان تکنیکی را معرفی کنم که به واسطه آن بتوانید مباحث را درست و اصولی دوره کنید .
توجه : ممکن است مطلب بسیار جدید و روشهای بیان شده در این ویدیو دور از ذهن به نظر برسند و باورتان نشود که بیش از 40درصد مطلبی که همین الان خواندهاید ظرف 18 دقیقه از ذهن شما پاک شده و ظرف یک ساعت بیش از نیمی از آن را فراموش کرده اید . برای من هم باورش سخت بود که بپذیرم مرور کردن ضروری تر از خود مطلب است ، با من همراه باشید .