هنر یکی از گروههای آزمایشی شناور آزمون سراسری است. رقابت داوطلبان از رشتههای مختلف در آزمون سراسری، کنکور هنر را کمی پیچیده میکند. تنها با برنامه کامل از زمان شروع مطالعه تا جمع بندی میتوان به موفقیت در کنکور امیدوار بود. اگر با اصول برنامه ریزی آشنا نیستید، بهتر است به ادامه دقت کنید. قصد دارم نکاتی کلیدی درباره برنامه ریزی کنکور هنر ۱۴۰۲ به شما یاد بدهم.

چگونه برنامه ریزی جمع بندی کنکور هنر را بنویسیم؟
قبل از هر چیز هدف نهایی خود از شرکت در آزمون سراسری را تعیین کنید. سپس، مسیری ساده و آسان برای رسیدن به هدف انتخاب کنید. مطمئن باشید بدون انتخاب مسیر درست به مقصد نخواهید رسید. برای اینکه در کوتاهترین زمان به مقصد برسید استفاده از یک نقشه ضروری است. نقشه راه همان برنامهریزی برای مطالعه، مرور و جمع بندی است. هدف کلی خود را به زیرمجموعه های کوچک تقسیم کرده و زمانی مشخص برای هر یک از آن ها تعیین کنید.
با توجه به حذف دروس عمومی از آزمون امسال، نیاز به گنجاندن آن ها در برنامه ندارید. دروس تخصصی هنر شامل درک عمومی هنر، درک عمومی ریاضی و فیزیک، ترسیم فنی، خلاقیت نمایشی، خواص مواد، خلاقیت موسیقی، خلاقیت تصویری و تجسمی است. در برنامهریزی ابتدا به سراغ دروس سختتر بروید. سعی کنید درسها را با علاقه بخوانید. زیرا مطالعه دروس سختی که آنها را دوست ندارید بسیار دشوار است. درسها را به ترتیب سخت به آسان مرتب کنید.
بهتر است که ساعات پایانی روز را به مطالعه دروس آسان اختصاص دهید. فراموش نکنید که به مرور ساعات مطالعه روزانه را افزایش دهید. اگر برنامهریزی برای شما سخت است، بهجای مطالعه بدون برنامه حتماً از راهنمایی و تجربیات یک مشاور کنکور مجرب استفاده کنید. زمان مناسب برای جمع بندی کنکور به سرعت مطالعه شما وابسته است. اما توصیه میکنیم که یک ماه و نیم یا دو ماه قبل کنکور را به جمع بندی اختصاص دهید.
جدول برنامه ریزی کنکور هنر
در جدول برنامه ریزی کنکور هنر ۱۴۰۲ به این نکته توجه داشته باشید که مطالعه دو درس مهم درک عمومی هنر و خلاقیت تصویری را در تمام روزهای هفته قرار دهید و سایر درسها را بر حسب علاقه در برنامه قرار دهید. بهتر است بهجز دو درسی که اشاره کنم سه مورد از کتابها را در روز اول و سه مورد دیگر را به برنامه روز دوم اضافه کنید. برنامه را هر دو روز یکبار تکرار کنید. ساعات پایانی روز و جمعه ها را به مرور اختصاص دهید. تمام دروس هنر حفظی هستند. بهترین روش برای تثبیت آنها مرور و تکرار منظم تا روز آزمون است.

بهترین برنامه ریزی برای کنکور هنر ۱۴۰۲
زمانی میتوان گفت در برنامهریزی موفق بودهاید که هدف اصلی خود را مبنای تدوین برنامه قرار دهید. برای قبولی در هر رشته یا دانشگاه به کسب درصد خاص در هر رشته نیاز داریم. با توجه به اینکه سختی دروس با یکدیگر متفاوت است برای کسب درصد کافی در هر درس باید زمان مناسبی به آن اختصاص دهید. برای اینکه بتوانید در دانشگاه تهران قبول شوید، به رتبه بهتر و درصد بالاتر نیاز دارید. طبیعی است که ساعات مطالعه چنین فردی در مقایسه با داوطلبی که علاقه دارد رشته نمایش را در دانشگاه آزاد بخواند فرق دارد.
عامل دیگری که در برنامهریزی مهم است طرز یادگیری است. به همین دلیل، داوطلبی که تسلط خوبی به مباحث درسی دارد در زمان کم بازدهی بالاتری خواهد داشت. اما ناامید نشوید. داوطلبان ضعیفتر با اختصاص زمان بیشتر برای مطالعه هر درس میتوانند نتیجه خوبی کسب کنند. راه دیگر برای تضمین موفقیت داوطلبان ضعیفتر این است که بر مباحث پرتکرار آزمون سراسری متمرکز شوند.
توصیه من در برنامهریزی کنکور هنر ۱۴۰۲ به این دسته از داوطلبان این است که ابتدا بودجهبندی را مطالعه کرده و مباحث پرتکرار را مشخص کنند. با اختصاص زمان کافی برای مطالعه این مباحص میتوانید به قبولی در دانشگاه یا رشته مورد علاقهتانامیدوار باشید. مرور، تکرار و تست زنی برای این داوطلبان مهم است. بعد از هر ۴۰ ساعت مطالعه حدود ۱۰ ساعت را به مرور مجدد مطالب اختصاص دهید.
برنامه ریزی ۳۰ روزه برای کنکور هنر
منظور از برنامهریزی ۳۰ روزه، جمعبندی کل مطالب کنکور هنر است. در این دوره بهجای مطالعه تمام درسنامه و مطالب کتابهای درسی باید خلاصهنویسی و نکات خود را مطالعه کنید. حل تستهای سخت و سؤالات آزمون سراسری در این دوره مهم است. نیاز نیست مطالب جدیدی مطالعه کنید. کافی است که بارها و بارها تمام نکات یادداشت شده را مطالعه کرده و تست بزنید.

برنامه ریزی کنکور هنر ۱۴۰۲ زمانی شما را به هدف نهاییتان میرساند که با توجه به نیاز و خصوصیات اخلاقی شما تهیه شده باشد. اگر سرعت یادگیری شما کند است بهجای پیروی از برنامه سایر دوستانتان سعی کنید زمان بیشتری برای مطالعه هر درس اختصاص دهید. فراموش نکنید خود و برنامهریزی خود را با سایر رقبا مقایسه نکنید. زیرا هیچ یک از داوطلبان در شرایط مشابهی قرار ندارند. توصیه من این است که مطالعه خود را با روزانه ۷ یا ۹ ساعت شروع کنید. اما زمان مطالعه را به مرور افزایش دهید تا نزدیک کنکور به ۱۲ تا ۱۴ ساعت مطالعه مفید روزانه برسید. روزهای آخر هفته را به مرور تمام مطالب خوانده شده اختصاص دهید. یک ساعت قبل از خواب نیز تمام درس های روز را مرور کنید. این روش، به تثبیت مطالب در ذهن شما کمک می کند.
سوالات متداول
بهترین الگو برای برنامهریزی کنکور چیست؟
میتوانید از برنامه نفرات برتر الگوبرداری کنید. اما، به دلیل اینکه توانایی و استعداد داوطلبان با یکدیگر متفاوت است توصیه میکنیم از راهنماییهای یک مشاور مجرب استفاده کنید.
اصول کلیدی برنامهریزی هدفمند چیست؟
سعی کنید زمان کافی برای مطالعه تمام کتابهای درسی، تست زنی و مرور را در یک هفته تنظیم کنید. دروس سخت به زمان بیشتری نیاز دارند. اما، درسهای دارای ضریب بالا در اولویت هستند.